Cursuri

Elena A. asked 8 years ago

Buna! Nu sunt studenta ( inca!) La UMF Cluj, dar sunt curioasa sa stiu cum face cineva rost de cursuri. Din cate am inteles, se gasesc la biblioteca, sunt in nr. limitat si se face coada doar-doar sa prinzi cursul gratuit. Cand se dau acestea? Se pot gasi si pe la xeroxurile din apropiere? Este o diferenta intre cel gratuit si cel xeroxat ( in afara de pret, evident 🙂 )?  Multumesc anticipat. As avea o groaza de intrebari de pus, dar mai pot astepta. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Answers
Tudor admin Staff answered 8 years ago

Cursurile nu le gasesti la biblioteca,acolo gasesti cartile care sunt bibliografie pentru examenul la materia resprectiva (le poti imprumuta doar daca esti studenta la UMF).La librarie  sau la xeroxri gasesti contra cost cartile de la biblioteca.La cursul efectiv,sustinut de cadre didactice in fata seriei se proiecteaza de obicei materiale in power-point(in general sunt imagini care ne ajuta sa intelegem mai bine despre ce se vorbeste).Sunt cadre didactice care dupa curs ne trimit materialul pe mail altii care nu ni-l dau.
In orce caz NU AI NEVOIE de vreun slideshow proiectat la cursuri sau de carti din care se invata in timpul facultatii.Pune mana pe corint si pe cartile de chimie si dupa ce o sa intri la facultate o sa vezi care ii treaba cu cartile,cursurile si xeroxurile.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Answer

4 + 5 =