Site icon Grile Medicina

Contactează-ne

Cunoaşte echipa Grile Medicină!

Leş Tudor –  Am initiat acest proiect Grile Medicină in vara anului 2015 cu ideea de a ajuta elevii care doresc să între la medicină. Mă bucur mult că alături de mine au mai venit studenţi cu aceiaşi dorinţă şi cu idei noi, astfel am reuşit să punem pe picioare acest mini website. Am terminat medicina generala  la UMF Cluj  şi pot spune că am facut alegerea corectă în ceea ce priveşte viitorul meu. Îmi place în mod special chirurgia deşi încă nu ştiu sigur dacă în direcţia aceasta voi merge, dar ştiu sigur că inafară de medicină nu mă văd să fac nimic. !

Rus Eliza – Sunt un o persoană simplă, ce devine stânjenită când e numită “doctor” de către cunoscuţi, pentru că, deocamdată, sunt privilegiată să fiu doar o studentă în anul 6 la UMF Iuliu Haţieganu. Unul din cele mai puternice motive pentru care am ales medicina este că iubesc să lucrez cu oamenii, să vad potenţial în ei şi să investesc în ei.
Oamenii de calitate, discuţiile profunde şi plimbările în natură îmi fac sufletul să sară în sus de bucurie…ah, da, si kinder bueno

Exit mobile version