Rezultate simulare medicină

Înainte de toate, felicitări pentru curajul de a veni la UMF Cluj și pentru rezultatele foarte bune obținute la simulare. Am creat un mini-articol pentru a va ajută să interpretați nota de la simularea de medicină. Plus dacă site-ul umf-ului va fi picat, o sa postăm noi notele în momentul în care se afișează

Acum urmează, în funcție de nota obținută, o serie de întrebări : “intru sigur “;”Mai am vreo sansa”;”Cat de psihopați sunt cei care fac subiectele”, etc.

În acest articol o să va prezentăm cum să vă evaluați rezultatul de la simulare.

1.Locul obținut ESTE mult mai important decât nota obniuta. Majoritatea dintre voi vor lua note mult mari decât la admitere. Unul dintre autorii articolului a obținut la simularea din anii trecuți nota 8.53 și a fost pe locul 33. La admitere cu aceeași notă erai cu 80 de poziții mai jos.

2.Cei care sunt în primii 50 au demonstrat că știu să își gestioneze emoțiile și au învățat eficient. Următorii 100 nu trebuie să fiți dezamăgiți,rezultatul este bun , însă aveți probleme fie cu gestionarea emoțiilor fie cu modul de învăța. Aceste probleme se pot rezolva până la simulare. Iar cei de pe locruile 150+ încă nu stăpânesc la perfecție material sau emoțiile.

Următori 300-400 nu trebuie să fiți dezamăgiți că vă aflați sub linia roșie. Notele voastre arată că aveți o bază solidă de informații pe care o puteți extinde până la examen și să intrați.

Cei ce se află sub locul 700,situația nu este tocmai roz,aveți problem majore și este obligatoriu să mai încercați sStay positiveă dați adimtere și la o altă facultate la medicine pentru a preîntâmpina un eventual eșec. Spunând asta nu vă desconsider în nici un fel,nu sunteți mai proști sau mai leneși față de cei ce au avut rezultate mai bune. La voi nu merge ceva,fie sunteți prea emotivi,fie nu ați învățat suficient.

NOTA LA SIMULARE NU AR TREBUIE SĂ TE INFLUENȚEZE NEGATIV. Puteți lua la admitere note mai bune sau mai proaste ,ori note mult mai bune sau mult mai proaste. Nimic nu este decis încă, rezultatul de la simulare reflectă doar munca voastră de acum. Mai aveți 2 luni foarte importante în care o să definitivați materia și după experiența examenului de bacalaureat o să fiți mult mai bine pregătiți psihic pentru această .

la , mult succes la examene anul acesta dintre voi ne fie colegi la UMF CLUJ.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.